OSHA:n tallennettavat kriteerit selitettyinä (2023)

Työturvallisuus- ja työterveyshallinnon (OSHA) kirjaamisohjeet ovat välttämätön paha - ne ovat olemassa varmistamaan, että työturvallisuutta valvotaan asianmukaisesti. Mutta joskus kaikkien sääntöjen ja poikkeuksien ymmärtäminen johtaa vain massiiviseen päänsärkyyn.

Tämä OSHA-tallennusopas on täällä estämään päänsärky (joka muuten ei ole OSHA:n tallennettava tapaus) ja varmistaa, että tiedät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää OSHA:n tallennettavuuskriteereistä, jotta et pääse vaikeuksista!

Kerromme sinulle tarkalleen, mitkä tapaturmat tulee ilmoittaa turvallisuusasiakirjoissasi ja mitkä eivät. Puhumme myös asiaan liittyvistä säännöistä, joita sinun tulee noudattaa. Joten hypätään heti sisään.

Sisällys

I) Mikä on tallennettava OSHA?

I.I) Työsuhteen määrittäminen

II) OSHA:n tallennettavat kriteerit

II.I) Kenen pitäisi lähettää OSHA 300 -lokit (ja kuka on vapautettu)?

II.II) OSHA:n tallennettava päätöspuu

III) OSHA Recordable vs. Raportoitavat tapahtumat

III.I) Erityistapaukset

IV) OSHA:n tallennettavat tapahtumat vs. Ensiaputapahtumat

V) Esimerkkejä tallennettavista tapahtumista

VI) OSHA:n tallennettavat tapauslomakkeet

VII) Mikä on tallennettavien tapausten kokonaismäärä (TRIR)?

VIII) Mikä on Days Away From Work Restricted or Transferred (DART) -hinta?

IX) OSHA:n tallennettavat usein kysytyt kysymykset

X) Johtopäätös

Mikä on tallennettava OSHA?

Työnantajana OSHA vaatii sinua laatimaan ja ylläpitämään kirjaa vakavista työtapaturmista ja -sairauksista, joita kutsutaan lyhyesti "OSHA Recordables". Tämä voi sisältää useita olosuhteita, jotka johtavat johonkin seuraavista:

 • Työhön liittyväkuolemantapaus.
 • Tajunnan menetys(ellei se johdu olemassa olevasta sairaudesta, kuten epilepsiasta).
 • Minkä tahansamerkittävä loukkaantuminentai sairaus, jonka laillistettu terveydenhuollon ammattilainen on diagnosoinut työhön liittyväksi (esim. syöpä, krooninen peruuttamaton sairaus, murtuma tai halkeama luu tai puhjennut tärykalvo). Tällaiset tapaukset on kirjattava diagnoosin yhteydessä.
 • Minkä tahansavapaa-aika töistävamman sattumispäivän jälkeen.
 • Rajoitettu työtai atyön siirtotyötapaturman seurauksena. Rajoitus syntyy, kun työntekijä ei pysty suorittamaan rutiinitehtäviään eli vähintään kerran viikossa suoritettuja työtehtäviä.
 • Sairaanhoidontyöhön liittyvistä tapahtumista ensiavun lisäksi.

Kaikki olosuhteet, jotka kuuluvat johonkin näistä luokista, on kirjattava aLomake 300joka toimii työhön liittyvien tapaturmien ja sairauksien lokina.

Erityisiä tallennusehtoja sovelletaanneulanpistojen ja terävien esineiden tapaturmat,tuberkuloositapaukset,kuulovauriotapaukset, jalääketieteelliset poistotapaukset.

Työsuhteen määrittäminen

Sairaus tai vamma katsotaan työhön liittyväksi, jos työympäristössä on tapahtunut tapahtuma tai altistuminen, joka on aiheuttanut syntyneen tilan. Työperäisyys voi päteä myös, jos jo olemassa oleva tapaturma tai tila on pahentunut tapahtuman tai altistumisen vuoksi.

Kohdan alla1904.5(b)(2)(iii)OSHA sallii työnantajan kumota työsuhdeolettaman, jos"vamma tai sairaus johtuu yksinomaan vapaaehtoisesta osallistumisesta hyvinvointiohjelmaan tai lääketieteelliseen, kunto- tai virkistystoimintaan, kuten verenluovutukseen, fyysiseen, influenssarokotteeseen, harjoitustunnille, racquetballiin tai pesäpalloon."

Joten jos työntekijä pyörtyisi vapaaehtoisen ohjelman aikana, tämä ei olisi OSHA:n tallennettava tapahtuma. Mutta jos he pyörtyisivät jonkin pakollisen lääketieteellisen toimenpiteen, kuten verikokeen, aikana, tätä pidettäisiin työhön liittyvänä tapahtumana ja tapaus voidaan tallentaa OSHA-kirjanpitoa varten.

Lisätietoja on kohdassaOSHA:n yleiset tallennettavuuskriteerit (standardi 1904.7).

OSHA:n tallennettavat kriteerit

Kenen pitäisi lähettää OSHA 300 -lokit (ja kuka on vapautettu)?

Jos organisaatiossasi on yli kymmenen työntekijää tai se kuuluu toimialaan, jolla on suuri määrä vaarallisia tapauksia, olet OSHA:n sääntöjen alainen ja sinun on ehkä toimitettava tiedot verkossa.

Jos sinulla oli edellisenä kalenterivuonna alle kymmenen työntekijää ja olet jollakin vähäriskisestä toimialasta, olet vapautettu tapaturmien ja sairauksien kirjaamisesta.OSHA-standardi 1904.7.

Sivuhuomautus
OSHA julkaisi äskettäin aViimeinen sääntökirjanpitoasetuksen muuttamisesta. Siinä todetaan, että kaikkien organisaatioiden, joissa on vähintään 250 työntekijää, on toimitettava OSHA 300- ja 301 -lomakkeensa sähköisesti.

OSHA:n tallennettava päätöspuu

Nauhoittaminen tai tallentamatta jättäminen on useimpien työnantajien yhteinen dilemma. Siellä on melko vähän harmaita alueita, joilla on kirjattu sairaus- ja loukkaantumisrekisteri. Ja usein on vaikeaa analysoida, täyttääkö loukkaantuneen työntekijän tapaus vaaditut kriteerit vai ei.

Joten miten sinun pitäisi kertoa ero? No, Yhdysvaltain työministeriö on ollut niin ystävällinen ja tarjonnut meilleOSHA:n tallennettava päätöspuu. Tämän yksinkertaisen työkalun avulla saat perusymmärrystä onnettomuusilmoitusprosessin toiminnasta ja siitä, onko sinun edes ilmoitettava tapaturmasta vai ei.

 • Analysoi ensin, onko työntekijä todella kärsinyt vammasta tai sairaudesta. Jos kyllä, selvitä, liittyykö vamma tai sairaus työhön?
 • Jos kyllä, onko tämä vamma tai sairaus uusi tapaus? Jos kyllä, mene eteenpäin ja tarkista, vastaako sairaus tai vammayleiset tallennuskriteerit.
 • Jos kyllä, se on OSHA:n kirjattava vamma tai sairaus.

OSHA Recordable vs. Raportoitavat tapahtumat

Kaikki tapahtumat, jotka täyttävät kirjaamiskriteerit, on ilmoitettava lomakkeella 300. On kuitenkin 4 erittäin erityistä tapausta, jotka on ilmoitettava hallitukselle ennalta määritetyn ajan kuluessa. Nämä ovat:

 1. Silmän menetys.
 2. Mikä tahansa amputaatiomuoto
 3. Työntekijän sairaalahoito (koskee tarvetta jäädä sairaalaan hoidon saamiseksi)
 4. Mikä tahansa työhön liittyvä kuolemantapaus.

Kaikissa näissä tapauksissa sinun on ilmoitettava OSHA:lle puhelimitse tai verkkolomakkeella.

Tällaisista tapauksista on ilmoitettava 24 tunnin kuluessa siitä, kun olet saanut niistä tiedon, lukuun ottamatta kuolemantapauksia. Kuolemantapausilmoitus on tehtävä 8 tunnin kuluessa kuoleman toteamisesta joko työtapaturman tai sairaalahoidon seurauksena. Tällä varmistetaan, että turvallisuustarkastus voidaan tehdä työpaikalla mahdollisimman pian.

Jos sinun on ilmoitettava tapauksesta, sinulla on yksi kolmesta vaihtoehdosta:

MITÄ MINÄ teen?

MITEN teen sen?

Soita lähimpään OSHA-alueen toimistoon

Linkki vie sinut osoitteeseen akarttajotta voit valita sijaintisi ja saada oikean numeron.

Soita OSHA:n 24 tunnin hotline-numeroon

1-800-321-6742

Ilmoita tapauksesta verkossa

Voit tutustua raportointiohjeisiin tarkemmintässäOSHA 1904.39(b)(6).

Erikoistapaukset

Toinen tärkeä tekijä, joka on muistettava määritettäessä OSHA:n tallennettavaa tapausta, on se, että sen täytyy johtua altistumisesta tai työpaikalla tapahtuneesta tapahtumasta, joka johti tai aiheutti tallennettavan vamman tai kuoleman työaikana. Jos tätä ei täyty, tapauksesta ei tehdä ilmoitusta.

Huomaa myös, että jos potilaan laitoshoitokestää vain havainnoinnin, tapaus on vain tallennettavissa, mutta ei raportoitava. Esimerkiksi jos työntekijä kaatui työaikana, joutui sairaalaan ja pidettiin tarkkailua varten, mutta päästetään seuraavana päivänä ulos, kyseessä on tapaturma, jota ei tarvitse ilmoittaa.

Jos olet edelleen epävarma siitä, mikä on OSHA:n raportoitava ja tallennettava tapaus, paras tapa edetä on ottaa yhteyttä virastoon ja pyytää selvitystä.

Voit myös nähdäOSHA:n raportointivaatimuksetlisätietoja tai selvennyksiä.

OSHA tallennettavat tapahtumat vs. Ensiaputapahtumat

Tiedämme, että tallennettavat tapahtumat sisältävät kaiken tarvittavan lääketieteellisen hoidon ensiavun lisäksi. Ongelma johtuu siitä, että määritelmäsi voi poiketa OSHA: n määritelmästä. Saatat ajatella, että tarjottu hoito kuuluu tähän luokkaan, mutta OSHA-määräysten mukaan se oli itse asiassa kirjattava vamma ja päinvastoin.

Ensiapu sisältää seuraavat ehdot:

 • Normaali hoito reseptivapaalla lääkkeellä.
 • Tetanusrokotukset tai muut työpaikalla annetut rokotteet.
 • Pintahaavojen puhdistus.
 • Käytä siteitä, sidesidoksia, sideharsotyynyjä, perhossidoksia jne.
 • Kuuma- tai kylmäterapian käyttö.
 • Ei-jäykkien tukivälineiden, kuten elastisten siteiden, kääreiden tai muiden ei-jäykkien tukirakenteiden käyttö.
 • Työntekijän tilapäisesti liikkumattomien laitteiden, kuten hihnojen, lastojen, kaulan ja takalevyjen käyttö.
 • Rakkulien tai kynsien tyhjennys paineen poistamiseksi.
 • Silmälaastarit.
 • Vieraiden aineiden poistaminen silmästä vain huuhtelemalla tai vanupuikolla.
 • Vieraiden aineiden, kuten sirpaleiden, poistaminen kehosta muista ruumiinosista kuin silmästä.
 • Hyödynnä hierontoja, jotka eivät ole osa kiropraktiikkaa tai fysioterapiaa.
 • Nesteiden täydentäminen lämpöstressin oireiden lievittämiseksi.

Löydät tästä kaikki OSHA:n ensiaputapauksina pitämät olosuhteetlista.

Sivuhuomautus
On tietysti huono idea raportoida tapauksista liian vähän, mutta on myös huono idea yliraportoida. Sen lisäksi, että yrityksesi väitetään rikkoneen OSHA:n sääntöjä, tapauksiasi korotetaan keinotekoisesti, mikä tarkoittaa, että olet ylemmäs tarkastusten luettelossa.

Esimerkkejä tallennettavista tapahtumista

Tallennettavissa

Ei tallennettava

Terveydenhuollon ammattilaisten luona ei-ensiapuhoitoihin.

Ensiavulla hoidetut tilat.

Leikkaukset, haavat, hankaukset ja pistohaavat, jotka vaativat ompeleita, niittejä, lääketieteellistä liimaa, desinfiointiainetta ja kirurgista puhdistusta.

Normaali puhdistus, sidonta, side, ei-jäykkä tuki.

Rokotteet, joita tarvitaan työtapaturmien erityishoitoon.

Rokotus, rokotus, tetanusrokotus kansanterveydellisistä syistä tai muista syistä.

Vammojen tai sairauden yhteydessä annettu happea.

Varotoimenpiteenä annettu happea.

Tajunnan menetys kemikaalin, kaasun, lämmön, vamman tai työpaikan tapaturman vuoksi.

Epilepsiasta, narkolepsiasta, diabeteksesta tai muista henkilökohtaisista terveysongelmista johtuva tajunnan menetys.

Sirpaleet, joita ei voida poistaa yksinkertaisin keinoin vamman paikan, syvyyden, muodon tai koon vuoksi.

Sirpaleet poistetaan kehosta pinseteillä, neuloilla, pienillä työkaluilla, vanupuikoilla mistä tahansa muusta kehon osasta kuin silmästä. Sirpaleiden tai vieraiden esineiden poistaminen silmästä vain kastelemalla tai vanupuikolla.

Dislokaatiot tai venymät, jotka vaativat jäykkää tukijärjestelmää, kiropraktiikkaa tai laillistetun lääkärin suosittelemaa fysioterapiaa.

Normaali kuuma- tai kylmähoito työpaikalla, ei-jäykän tuen, kuten siteiden, kääreiden jne. käyttö. Väliaikaisten immobilisoitumista aiheuttavien laitteiden käyttö, mukaan lukien silmukat, lastat, niska ja takalaudat.

Mustelmia tai ruhjeita, jotka on saatu neulojen kautta mustelman tyhjennyksen aikana.

Reseptimättömien lääkkeiden käyttö vammojen hoitoon.

Tästä puheen ollen, saatat olla kiinnostunut myös näistäesimerkkitapausraportit työpaikalle.

OSHA:n tallennettavat tapauslomakkeet

Tässä on kolme muotoajotka sinun on täytettävä:

 • OSHA-lomake 301 (vamma- ja sairaustapausraportti)

Sinun on täytettävä tämä lomake jokaisen tallennettavissa olevan tapahtuman osaltaseitsemän päivän sisällätapahtumasta. Tällä lomakkeella on tietoja loukkaantuneesta työntekijästä ja tapauksen luonteesta.

 • OSHA Form 300 (työhön liittyvien vammojen ja sairauksien loki)

Tämä lomake pitää kirjaa kaikista kuluneen kalenterivuoden aikana tapahtuneista tallennettavissa olevista tapahtumista, ja se on toimitettava vuosittain. Se sisältää lomakkeen 301 tärkeimmät osat. Lomakkeen tarkoituksena on auttaa OSHAa arvioimaan, onko laitoksella riittävät turvallisuustoimenpiteet.

 • OSHA-lomake 300A (yhteenveto työhön liittyvistä vammoista ja sairauksista)

Tämä lomake on hallintapaneeli, jossa voit raportoida kaikki kunkin vuoden tallennettavat tapahtumat. Se sisältää tietoja, kuten raportoitavien onnettomuuksien kokonaismäärän, menetettyjen työpäivien lukumäärän ja tapaturmien tyypin. Tarkoituksena on kaapata tapausten määrä eri OSHA:n onnettomuusraporttien avulla. Kalenterivuosi alkaa huhtikuussa ja päättyy helmikuussa.

Sinun on myös tarjottava työntekijöille avoin pääsy lomakkeisiin 300, 300A ja joihinkin lomakkeen 301 osiin.OSHA 1904.35.

Mikä on tallennettavien tapausten kokonaismäärä (TRIR)?

TRIR on yrityksen tallennettavien tapausten lukumäärä kalenterivuoden aikana. OSHA seuraa tätä numeroa määrittääkseen turvallisuussuorituskyvyn ja päättääkseen, pitäisikö heidän käydä luonasi. Tässä on helppo opasTRIR-laskentajos tarvitset sitä.

Mikä on Days Away From Work Restricted or Transferred (DART) -hinta?

TIKKAtarkoittaa Days Away, Restricted tai Transferred rate. Se on viivästynyt indikaattori LikeKOLMEjaLTIR. OSHA seuraa DARTia, koska se antaa käsityksen esiintymistiheydestäsi ja tapausten vaikutustasosta toimintaasi.

OSHA:n tallennettavat UKK

K: Mitkä ovat ne 4 työtapaturmaa, jotka edellyttävät, että sinun on tehtävä ilmoitus suoraan OSHA:lle puhelimitse tai verkossa?
V: Silmän menetys, amputaatio, sairaalahoito ja kaikki työhön liittyvät kuolemantapaukset.

K: Ovatko OSHA:n rajoitukset tallennettavissa?
V: Työrajoitus voidaan tallentaa vain, jos se vaikuttaa työntekijän rutiinitehtäviin.

K: Onko OSHA-sormilastu tallennettavissa?
V: Kyllä, aina, koska lasta pidetään aina lääketieteellisenä hoitona.

K: Onko resepti tallennettavissa OSHA:ssa?
V: Kyllä, koska niitä pidetään lääketieteellisinä hoitoina.

K: Onko tajunnan menetys OSHA:n tallennettava tapahtuma?
V: Kyllä, ellei se johdu olemassa olevasta sairaudesta, kuten epilepsiasta.

K: Onko COVID-19 OSHA tallennettavissa?
V: OSHA:n uusissa päivitetyissä OSHA-kirjanpitovaatimuksissa COVID-19 on kirjattava sairaus, mikä tarkoittaa, että olet vastuussa OSHA:n tallennettavista COVID-19-tapauksista seuraavissa tilanteissa:

 • Työntekijällä on vahvistettu COVID-19-tapaus.
 • Tapaus on työperäinen sairaus. Tarkemmat tiedot löydät osoitteestaohje 1904.5.

K: Onko "Kevytkäyttö" tallennettava rajoitus?

V: OSHA:n kirjanpitoasetus, kohta1904.7(b)(4)(vii), osoittaa, että "kevyt käyttö" on ehkä kirjattava rajoitukseksi. Tällaisissa tapauksissa lääkäriä on pyydettävä erikseen"Voiko työntekijä tehdä kaikki rutiinityönsä ja tehdä kaikki normaalisti määrätyt työvuoronsa."Jos vastaus yhteen tai molempiin kysymyksiin on ei, tämä on kirjattava rajoitetuksi työtapaukseksi.

K: Kuinka lasket rajoitetut työpäivät?

V: Työn siirtopäivät tai rajoitukset lasketaan samoin kuin päivät poissa töistä, kun käytetään (katso1904.7(b)(3)(i)–(viii)). Sekä viikonloppupäivät että arkipäivät lasketaan. Ero on siinä, kun siirrät loukkaantuneen tai sairaan työntekijän pysyvästi muutettuun tai pysyvästi muutettuun työhön. Jos työntekijä ei suorita rutiinitehtäviään uudessa työssä, voit lopettaa päivälaskennan.

Johtopäätös

OSHA:n raportointivaatimukset ovat olemassa läpinäkyvän rekisterin ylläpitämiseksi työpaikkatapaturmista. Tästä syystä työnantajia kannustetaan pitämään tarkat OSHA-tapahtumien kirjaukset ja raportit ja asettamaan ne sekä hallituksen että työntekijöiden saataville. Tavoitteena on edistää turvallisempaa työympäristöä, jossa työntekijät voivat työskennellä mahdollisimman pienellä tapaturmariskillä.

Toivomme, että tämä opas on auttanut sinua ymmärtämään OSHA:n tallennettavia kriteerejä sekä sitä, mikä lasketaan OSHA:n tallennettavaksi tapaukseksi ja mikä ei.

Viitteet ja lisätietoa

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Sen. Ignacio Ratke

Last Updated: 18/11/2023

Views: 5631

Rating: 4.6 / 5 (76 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Sen. Ignacio Ratke

Birthday: 1999-05-27

Address: Apt. 171 8116 Bailey Via, Roberthaven, GA 58289

Phone: +2585395768220

Job: Lead Liaison

Hobby: Lockpicking, LARPing, Lego building, Lapidary, Macrame, Book restoration, Bodybuilding

Introduction: My name is Sen. Ignacio Ratke, I am a adventurous, zealous, outstanding, agreeable, precious, excited, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.