Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (2023)

Etsitkö puolueetonta kotikouluresurssia, jolla ei ole piilotettua ohjelmaa? Olet tullut oikeaan paikkaan oppiaksesi kotikoulua Arkansasissa.

Kotikouluun Arkansasissa vanhemman tai huoltajan tulee tutustua osavaltion kotiopetusta koskeviin lakeihin ja määräyksiin. Perheiden on päätettävä heidän tarpeisiinsa sopivasta opetussuunnitelmasta ja varauduttava itsekuriin, jota vaaditaan vankan akateemisen aikataulun ylläpitämiseksi.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (1)

Miten kotikouluun Arkansasissa

Kotikoulutusta Arkansasissa säätelee Arkansasin opetusministeriö. Jos haluat antaa lapsesi kotiopetukseen Arkansasissa, sinun tulee noudattaa seuraavia ohjeita:

 1. Ilmoita Arkansasin opetusministeriölle:Sinun tulee ilmoittaa kirjallisesti opetusministeriölle, että olet lapsesi kotiopetuksessa. Voit tehdä tämän täyttämällä Kotikoulun aikomuksen lomakkeen ja lähettämällä sen osastolle.
 2. Noudata valtion opetussuunnitelman vaatimuksia:Arkansas edellyttää, että kotiopetetut opiskelijat saavat opetusta tietyissä aineissa, mukaan lukien lukeminen, kielitaiteet, matematiikka, luonnontieteet ja yhteiskuntaopinnot. Sinun on todistettava, että lapsesi saa opetusta näistä aiheista.
 3. Pidä kirjaa lapsesi edistymisestä:Sinun on pidettävä kirjaa lapsesi edistymisestä, mukaan lukien kirjaa opetetuista aineista ja käytetyistä materiaaleista. Sinun tulee myös säilyttää läsnäolokirjaa ja muita asiaankuuluvia asiakirjoja.
 4. Hallitse vuosittaisia ​​arvioita:Sinun on suoritettava lapsellesi vuosittainen arviointi hänen akateemisen edistymisen arvioimiseksi. Arvioinnin on annettava pätevä arvioija, kuten opettaja tai ohjaaja, ja se on annettava valtion ohjeiden mukaisesti.
 5. Lähetä vuosikertomus:Sinun on toimitettava Arkansasin opetusministeriölle vuosiraportti, jonka tulee sisältää kopio vuosiarvioinnista ja selvitys lapsesi edistymisestä.

On tärkeää huomata, että kotiopetusta koskevat lait vaihtelevat osavaltioittain, joten muista tutustua Arkansasin erityisvaatimuksiin. Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita kotiopetukseen Arkansasissa, voit ottaa yhteyttä Arkansasin opetusministeriöön saadaksesi lisätietoja.

Ainakin helmikuussa 20209 miljoonaaAmerikkalaiset olivat olleet kotiopetuksessa ainakin kerran.

Kotikouluvaihtoehdot Arkansasissa

Arkansasissa vanhemmat, jotka haluavat kouluttaa lapsensa, voivat tehdä niin laillisesti kotikoulun perussäännön mukaisesti. Vanhemmat voivat luoda henkilökohtaisen koulutussuunnitelman, joka sopii parhaiten heidän lastensa koulutustarpeisiin, ja jopa räätälöidä sitä ajan myötä vastaamaan näiden tarpeiden muutoksiin.

 • Vuosittain tehtävä ilmoitus julkisen koulun rehtorille.
 • Pakollisia pätevyyskokeita ei ole.

Kotiopetus on loistava koulutusvaihtoehto, sillä sen joustavuusjärjestelmä tarjoaa vanhemmille tavan suoraan valvoa ja hallita koko oppimisprosessia.

Tämä lähestymistapa ei ainoastaan ​​tarjoa parempaa hallintaa julkisten koulujen käyttöön ottamien mielipiteenmuodostustekniikoiden suhteen, vaan se auttaa myös vahvistamaan vanhempien ja lasten välisiä suhteita sekä yksilöllistä huomiota, joka perustuu kunkin oppilaan vahvuuksiin, heikkouksiin ja kunnianhimoihin.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (2)

Ilmaiset Arkansasin kotikouluohjelmat

Arkansasin kotiopetus tarjoaa vanhemmille ja huoltajille joustavuutta räätälöidä koulutusohjelma, joka sopii täydellisesti heidän lapsensa koulutustarpeisiin.

Ihmiset ympäri maailmaa voivat käyttää ilmaisia ​​ohjelmia, kunhan heillä on Internet-yhteys.

Arkansasin valtion tukemat kotikoulutusohjelmat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien virtuaalisen opetussuunnitelman, oppikirjat ja muut materiaalit, joiden avulla kiireiset perheet voivat hyödyntää parhaita koulutusmahdollisuuksia.

Näille kursseille ilmoittautuneet hyötyvät kokeneilta opettajilta, jotka tarjoavat yksilöllistä opetusta yksittäisissä istunnoissa.

Arkansasissa opiskelijat voivat hyödyntää joustavaa kotikouluohjelmaa ja joko noudattaa luokkatason opetussuunnitelmaa tai tutkia ikätasonsa ulkopuolella olevia aiheita oman tahtinsa mukaan.

Arkansasin vanhemmat voivat löytää lisää resursseja kotiopetukseenArkansasin osavaltion verkkosivustoportaali.

Kotikoulun oikeuspuolustusyhdistys (HSLDA) on loistava tietolähde kotiopetusta koskevista laeista Arkansasissa ja tarjoaa webinaareja ja artikkeleita, jotka auttavat vanhempia heidän kotiopetusmatkallaan.

Vuosina 2019–2020 kotiopetettujen opiskelijoiden prosenttiosuus muuttui3,4 % - 9 %.

Arkansasin akkreditoidut kotikouluohjelmat

Tunnustaakseen kotikoulun tulee toimittaa todisteet ilmoittautumisesta ja pitää läsnäolokirjaa, niillä on oltava vähintään lukion tutkintotodistuksen omaava virallinen tutori, arvioitava opiskelijansa ja suoritettava valtion hyväksymiä standardoituja kokeita sekä mukautettava ja noudatettava valtion määräämiä opetussuunnitelmamuutoksia.

Akkreditointia vaativien yksityisten koulujen on julistettava pääsysäännöissään asiaankuuluvien lakien ja määräysten noudattaminen valtion määräämien osallistumismääräysten ylläpitämiseksi.

Kotiopetus tarjoaa vanhemmille mahdollisuuden tarjota lapsilleen laadukasta koulutusta omassa kodissaan.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (3)

Luo määrätty oppimispaikka

Kotiopettajilla tulisi olla erityinen oppimisalue, joka auttaa luomaan päivittäisen rutiinin ja tarjoamaan ympäristön, jossa heidän lapsensa voi keskittyä koulutyöhön.

Ruokapöytä on ihanteellinen paikka opiskeluun. Se on helppo tyhjentää jokaisen päivän lopussa, joten sitä voidaan käyttää myös syömiseen.

Voit myös tarjota lapsellesi oman työpöydän makuuhuoneeseen, joka lisää yksityisyyttä ja mahdollisuuden sisustaa sitä. Mitä tahansa päätätkin, muista luoda ympäristö, joka auttaa heitä keskittymään oppimiseen.

Yli300 miljoonaaoppilaat saivat kotiopetusta COVID-19-pandemian seurauksena.

Pysy ajan tasalla päivittäisellä aikataululla

Kotiopetuksen päivittäisessä aikataulussa pitämisellä on monia etuja; tässä muutama niistä:

 • Päivittäisen rutiinin luominen voi auttaa kotikoululaisia ​​priorisoimaan tehtäviä, suorittamaan enemmän lyhyemmässä ajassa ja parantamaan tuottavuutta. Perheet, joissa on useita opiskelijoita tai muita ulkopuolisia sitoumuksia, voivat erityisesti hyötyä tästä strategiasta.
 • Tehokas ajanhallinta alkaa suunnittelusta. Päivittäinen aikataulu helpottaa tekemisen seuraamista ja koska se estää kiireen tai ylikuormituksen tuntemisen. Tiettyjen aikalohkojen osoittaminen tehtäviin voi auttaa perhettäsi pysymään järjestyksessä.
 • Kotiopetus voi tarjota rakenteen ja säännöllisyyden tunteen, mikä on erityisen hyödyllistä lapsille, jotka ovat tottuneet käymään perinteisessä koulussa. Tämä voi saada heidät tuntemaan olonsa turvallisemmaksi ja valmiimmaksi oppimaan.
 • Perheet voivat hyötyä päivittäisistä aikatauluista pysyäkseen vastuullisina ja saavuttaakseen kotiopetuksen tavoitteensa. Tämä on tärkeää niille, jotka ovat helposti hajamielisiä tai viivyttelevät tehtäviään.
 • Päivittäinen aikataulu voi helpottaa parempaa kommunikaatiota perheenjäsenten välillä, auttaa välttämään väärinkäsityksiä ja rakentamaan vahvemman siteen heidän välilleen.
Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (4)

Helpottaa sitä

Kotiopetus uusille vanhemmille voi olla suuri muutos, joten on ratkaisevan tärkeää olla käyttämättä liiallista painetta alusta alkaen. On parasta helpottaa tätä siirtymää ja edetä tasaisella tahdilla.

Kotiopetusta harjoittavat vanhemmat voivat aloittaa vain muutamilla perustarvikkeilla ja sitten rakentaa resursseihinsa, kun he luottavat kotiopetusprosessiin.

Mitä tulee kotiopetukseen, vaihtoehtoja on useita, joten sinun pitäisi löytää sellainen, joka sopii parhaiten perheellesi. Älä pelkää lähteä ulos ja kokeilla erilaisia ​​tekniikoita. Mitä vähemmän stressaantunut tunnet, sitä onnistuneempi oppimiskokemuksesi on todennäköisesti.

Vanhempiensa koulutustasosta riippumatta kotikoulun opiskelijoiden pisteet ovat välillä80 %ja90 %.

Ota lapsesi mukaan oppimistavoitteiden asettamiseen

Kotiopetus uusille vanhemmille voi olla suuri muutos, joten on ratkaisevan tärkeää olla käyttämättä liiallista painetta alusta alkaen. On parasta helpottaa tätä siirtymää ja edetä tasaisella tahdilla.

Kotiopetusta harjoittavat vanhemmat voivat aloittaa vain muutamilla perustarvikkeilla ja sitten rakentaa resursseihinsa, kun he luottavat kotiopetusprosessiin.

Mitä tulee kotiopetukseen, vaihtoehtoja on useita, joten sinun pitäisi löytää sellainen, joka sopii parhaiten perheellesi. Älä pelkää lähteä ulos ja kokeilla erilaisia ​​tekniikoita. Mitä vähemmän stressaantunut tunnet, sitä onnistuneempi oppimiskokemuksesi on todennäköisesti.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (5)

Tutustu muihin oppimistapoihin luokan ulkopuolella

Kotikoululapsilla on etu, koska he voivat tutustua moniin koulutusmahdollisuuksiin, joita tavallisissa kouluissa ei ole. Tämä auttaa heitä saamaan monipuolista tietoa ja kokemusta, mikä johtaa kattavampaan koulutukseen.

Monissa tapauksissa kotikoululaiset hyötyvät vahvoista yhteyksistä yhteisössä. Nämä suhteet voivat avata ovia uusille oppimismahdollisuuksille, kuten asiantuntijoiden tai yhteisön jäsenten opettamille luokille ja työpajoille.

Vanhempien, jotka kouluttavat lapsiaan, tulisi tarttua näihin mahdollisuuksiin laajentaakseen lastensa koulutusta.

Kotiopetusperheet voivat antaa lapsilleen erittäin rikastuttavaa koulutusta tutkimalla erilaisia ​​oppimistekniikoita.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (6)

Ota yhteyttä muihin kotikouluperheisiin

ng voi olla vaikeaa, etenkin perheille, joilla ei ole tukijärjestelmää. Onneksi on olemassa erilaisia ​​tapoja luoda yhteyksiä muihin kotikoululaisiin ja rakentaa yhteisöä. Yksi tapa on ottaa yhteyttä paikallisiin kotiopetusorganisaatioihin.

Kotikouluryhmät voivat tarjota emotionaalista tukea, käytännön neuvoja kokeneilta kotiopettajilta sekä mahdollisuuksia retkille ja sosiaaliseen vuorovaikutukseen.

Verkkofoorumiin tai Facebook-ryhmään liittyminen on erinomainen tapa verkostoitua muiden kotikoulun vanhempien kanssa.

Vanhemmuusryhmään liittyminen voi olla hyödyllistä resurssien vaihtamisessa, kysymysten esittämisessä ja neuvojen saamisessa vanhemmilta, joilla on samanlaisia ​​kokemuksia.

Yhteyden luominen muihin kotiopetusperheisiin voi auttaa vanhempia vähentämään eristyneisyyden tunnetta ja rakentamaan lapsilleen tukevan ympäristön.

Kun pojat saavat koulutuksen kotona eikä julkisissa kouluissa, he tekevät sen44 %parempi lukukokeissa.

Voivatko kotiopetetut opiskelijat pelata urheilua Arkansasissa?

TheArkansasin opetusministeriösallii kotiopetettujen opiskelijoiden osallistua koulujen väliseen toimintaan muissa julkisissa kouluissa kuin paikallisessa koulussa, jos molemmat koulut sopivat.

Jotta kotiopetettu opiskelija voi osallistua tähän sopimukseen, se on laadittava paperille ja molempien piirien asianomaisten superintendenttien on allekirjoitettava se.

Kotikouluopiskelijan sopimuksessa tulee luetella aktiviteetit, joihin he saavat osallistua.

Arkansasin opetusministeriö on asettanut standardit, jotka kotiopetettujen opiskelijoiden on täytettävä voidakseen osallistua koulujen väliseen toimintaan.

Niiden, jotka haluavat saada lisätietoja ohjeista, joihin kuuluu työkokoelman säilyttäminen ja testien suorittaminen, tulee ottaa yhteyttä Arkansasin opetusministeriöön.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (7)

Kotikoulu, kun molemmat vanhemmat työskentelevät

Alabaman vanhempien, jotka valitsevat lastensa kotiopetuksen, on oltava luovia työn ja koulun tasapainottamisessa, koska se on vaikea tehtävä.

Pienellä kekseliäisyydellä on mahdollista käydä töissä ja kotikoulussa yhtä aikaa. Tarkastellaan joitain vihjeitä, jotka auttavat sinua saavuttamaan sen.

Ennen helmikuuta 2020 juuri68 %lapsensa kotiopetusta antaneet vanhemmat sanoivat sen olleen menestys.

Ota lastenhoito mukaan

Jotkut vanhemmat ovat onnekkaita, että he saavat apua kotiopetukseen ollessaan poissa töistä lastenhoidon takia.

Kun se ei ole kaikkien kotitalouksien toteuttamiskelpoinen tai edullinen, kannattaa ajatella laatikon ulkopuolelta jokaisen tarpeisiin sopivan suunnitelman laatimista.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (8)

Edustajatyöt

Lasten ottaminen mukaan kotitöihin on tehokas tapa vähentää rasitusta työn ja kotiopetuksen välillä. Se tarjoaa heille myös mahdollisuuden oppia vastuullisuudesta.

On järkevää ottaa huomioon lapsesi kyvyt. Viisivuotias ei todennäköisesti osaa pestä pyykkiä, mutta hän voi auttaa esimerkiksi pölyjen pyyhkimisessä tai pöydän kattamisessa.

Kun he ikääntyvät, anna lapsillesi enemmän töitä. Ottamalla heidät mukaan kotitöihin voit vähentää työtäsi ja opettaa heille tärkeitä elämäntaitoja.

Ennen epidemiaa69 %kotiopetetuista lapsista ilmoitti haluavansa jatkaa opintojaan tällä tavalla tulevana lukuvuonna.

Sinä ja puolisosi työskentelette vuorotellen

Kotiopetuksen tasapainottaminen, kun molemmat vanhemmat työskentelevät, voi olla vaikeaa, varsinkin jos sinulla ja kumppanillasi on vuorotellen. Tässä on joitain strategioita, jotka auttavat saamaan sen toimimaan:

 • On tärkeää järjestää viikkosi etukäteen luomalla aikataulu, joka sisältää kaikki työtunnit ja muut vastuut. Tämä auttaa sinua suunnittelemaan kotiopetusta tehokkaasti.
 • Hyödynnä verkkomateriaaleja: Verkkokomponenttien, kuten tuntisuunnitelmien, videoiden ja virtuaalisten retkien, hyödyntäminen voi olla loistava tapa täydentää lapsesi koulunkäyntiä, kun et voi olla heidän kanssaan henkilökohtaisesti.
 • Ole joustava kotiopetuksessasi: Jos päiväsitoumuksesi eivät tee 9–3 koulunkäyntiä mahdolliseksi, ajattele laatikon ulkopuolelta. Voit esimerkiksi pitää oppitunteja yöllä tai viikonloppuisin. Tai jaa päivä lyhyempiin osiin koulutustoimintaan.
 • Pyydä apua: Älä pelkää etsiä tukea, kun sitä tarvitset. Tämä voi tarkoittaa tutorin tai lastenhoitajan palkkaamista auttamaan kotiopetuksessa, kun olet kiireinen, tai pyytää sukulaisten ja ystävien apua.
 • Kotikoululaisten tulee olla tietoisia siitä, että taukoja on hyvä pitää. Tasapainon löytäminen työn ja kotiopetuksen välillä auttaa varmistamaan, että sitoumukset täyttyvät molemmilla rintamilla.

Kotiopetus voi olla hankala tehtävä, jos molemmat vanhemmat ovat töissä. Mutta se voidaan tehdä oikealla määrällä suunnittelua ja luovuutta, mikä tekee siitä rikastuttavan kokemuksen koko perheelle.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (9)

Hyödynnä verkko-opetussuunnitelmia

Kotiopetus on loistava vaihtoehto mukauttaa lapsesi koulutusta, mutta työn ja koulun sovittaminen yhteen aikatauluun voi olla vaikeaa. Helpottaaksesi sitä, miksi et valitsisi online-opetussuunnitelmaa?

Strukturoidut oppimisohjelmat voivat auttaa lastasi kehityksessä ja varmistaa keskittymisen, kun olet poissa.

Lisäksi verkko-oppiminen voidaan räätälöidä lapsesi yksilöllisiin tarpeisiin, jolloin on kätevää löytää kurssi, joka sopii hänen omaan oppimistapaansa.

Lasten tulevana lukuvuonna54 %vanhemmista, jotka olivat kotiopetuksessa ennen helmikuuta 2020, tekivät sen todennäköisesti kokopäiväisesti.

Anna lapselle yksinharjoituksia töissäsi

Alabamassa olevien vanhempien, jotka opettavat lapsiaan kotona, on löydettävä keinoja pitää lapsensa viihteessä heidän työskennellessään. Yksi tapa on osoittaa itsenäisiä opetussuunnitelmaprojekteja.

Tehtäviä, kuten lukutehtäviä, tutkimusprojekteja sekä matematiikka- ja kirjoitusharjoituksia, voidaan sisällyttää.

On tärkeää valita lapsesi ikään ja taitotasoon sopivia aktiviteetteja.

Jos lapsesi käy päivähoidossa, pyydä palveluntarjoajaasi muistuttamaan häntä suorittamaan kotiopetustehtävänsä päivittäin.

Oikea suunnittelu voi auttaa lastasi itsenäistymään ja suorittamaan vaikeita tehtäviä työpäivän aikana.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (10)

Salli itsellesi joustavuus ja armo

Työn ja kotiopetuksen yhteensovittaminen voi olla vaikeaa vanhemmille, joten on elintärkeää antaa itsellesi lempeyttä ja ystävällisyyttä hoitaessasi näitä tehtäviä.

Täydellisyyteen pyrkiminen on saavuttamaton tavoite, joka voi johtaa pettymykseen. Keskity onnistumiseen, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa, ja onnittele itseäsi saavutuksistasi.

Muista, että lapsesi tarkkailevat sinua ja seuraavat sinua. Näyttämällä positiivisen näkemyksen ja avoimuutta muutokselle he tekevät todennäköisemmin samoin.

Työn ja kotiopetuksen yhteensovittaminen voi olla vaikeaa, mutta se tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden antaa arvokkaita oppitunteja lapsillesi. Näytä heille, kuinka olla mukautuva ja siro missä tahansa tilanteessa ja valmistaa heidät voittoon.

Kotiopetuksen tyypilliset kustannukset ovat välillä350-750 dollariavuodessa vanhemmille.

Arkansasin kotikoulun opetussuunnitelman vaatimukset

Kotiopetus Arkansasissa edellyttää vanhempien varmistavan, että heidän lapsilleen opetetaan englantia, matematiikkaa, luonnontieteitä ja yhteiskuntaopintoja. Nämä aineet muodostavat jokaisen koulun opetussuunnitelman ytimen.

Terveyden ja liikuntakasvatuksen opetuksen lisäksi vanhemmat voivat antaa oppitunteja myös muissa aineissa, kuten taiteessa ja musiikissa, mutta tämä ei ole pakollista.

Kotiopetuksen aikana on tärkeää seurata seuraavia asioita:

 • Testitulokset
 • Esimerkkejä opiskelijasi akateemisesta työstä
 • Dokumentaatio lapsellesi tarjottavan opetussuunnitelman tyypistä
 • Vuoropuhelu valtion ja/tai koulun viranomaisten kanssa
 • Läsnäolokirjat

On suositeltavaa säilyttää nämä tiedot vähintään kahden vuoden ajan. Osana kotiopetusta vanhempien tulee dokumentoida lapsensa edistyminen ja kaikki käytetyt opetusmateriaalit.

Arkansasin säännökset varmistavat, että kotiopetetuilla opiskelijoilla on laadukas koulutus, joka valmistaa heitä tuleviin saavutuksiin.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (11)

Aiesopimus kotikoululle Arkansasissa

Arkansas edellyttää, että vanhemmat, jotka haluavat antaa lapsilleen kotiopetusta, ilmoittavat asiasta kirjallisesti paikalliselle koulupiirin valvojalle 30 päivän kuluessa aloittamisesta.

Kirjeessä tulee olla kaikkien kotikouluohjelmaan osallistuvien opiskelijoiden tiedot, mukaan lukien heidän nimensä, syntymäaikansa ja osoitteensa.

Vanhempien on vahvistettava kirjeessä, että he suostuvat noudattamaan Arkansas Code 6-18-203 -määräyksiä.

Arkansasin vanhemmat saattavat pitää tätä vaatimusta raskaana, mutta on välttämätöntä taata, että kaikki lapset saavat korkealaatuisen koulutuksen.

Liittovaltio säästää24 miljardia dollariaveronmaksajien rahoilla kotiopetuksen ansiosta.

Onko Arkansas Homeschool -opetusohjelma ilmainen?

Arkansas pitää kotiopetusta eräänlaisena yksityisopetuksena, ja vanhemman vastuulla on toimittaa opetussuunnitelma ja muut materiaalit. Arkansasin osavaltio ei tarjoa resursseja tai materiaaleja kotiopettajille.

Onneksi on olemassa lukuisia resursseja, joita voidaan käyttää opetussuunnitelman laatimiseen, mukaan lukien ilmaiset verkkolähteet, koulutussovellukset, oppikirjat ja kirjastot tai opetusmateriaalin toimittajat.

Lisäksi kotiopetusperheet voivat ostaa valmiita opetussuunnitelmia yksityisiltä tahoilta tai oppimateriaaliyhtiöiltä.

Näihin vaihtoehtoihin liittyvät hintalaput vaihtelevat huomattavasti kunkin perheen valitsemien resurssien ja materiaalien mukaan.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (12)

Kuinka paljon kotikoulu Arkansasissa maksaa?

Kotiopetuksen hinta Arkansasissa määräytyy hankkimiesi materiaalien ja resurssien mukaan. Jotkut perheet käyttävät opetussuunnitelmaa, kun taas toiset valitsevat ilmaisia ​​vaihtoehtoja. Kuluihin voi liittyä myös koulun ulkopuolista toimintaa tai retkiä.

On mahdollista räätälöidä kotikoulutuskulujasi Arkansasissa vastaamaan budjettiasi.

Opetussuunnitelma voi maksaa 500–1 000 dollaria vuodessa, jos päätät käyttää sitä.

Kotikoulu-osuuskuntaan liittyminen tai verkkokursseille ilmoittautuminen voi olla kustannuksia joillekin perheille.

Kotiopetukseen liittyvät kulut Arkansasissa riippuvat valitusta reitistä ja käytetyistä materiaaleista.

Päämotivaationa mainittiin turvallinen ympäristö50 %vanhemmista, jotka kouluttavat lapsiaan.

Kuinka monta päivää kotikouluun vaaditaan Arkansasissa?

Arkansasin laki sanoo, että kotikoulujen on opetettava vähintään 180 päivää vuodessa. Vähimmäistuntimäärää vuorokaudessa ei kuitenkaan ole. Joten kotikoululaisten on opetettava lapsilleen yhteensä 180 päivää, mutta he voivat tehdä omat aikataulunsa.

Esimerkiksi jotkut perheet valitsevat kotikoulun neljäksi tunniksi päivässä, viitenä päivänä viikossa.

Toiset voivat jakaa opetuksensa pidemmälle ajanjaksolle, kuten kahdelle tunnille päivässä, kuudeksi päiväksi viikossa.

Viime kädessä jokainen perhe päättää itse, kuinka kotiopetusaikataulunsa jäsentää niin, että se täyttää osavaltion vaatimukset.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (13)

Arkansasin kotikoulun kirjanpito

Arkansasissa kotiopetettujen opiskelijoiden on täytettävä samat vaatimukset valmistuakseen kuin julkisissa kouluissa käyvien opiskelijoiden. Jotkut näistä vaatimuksista ovat vähintään 24 opintopisteen saaminen tietyistä aiheista, Keystone-kokeiden läpäiseminen ja portfolion tekeminen seniorina.

Kotikoulussa käyvät opiskelijat voivat vaihtaa luokkansa näiden vaatimusten mukaisiksi, ja monet heistä käyttävät verkkotunteja ja muita etäopiskeluohjelmia.

Jotkut kotikouluperheet haluavat myös palkata tutoreita tai käyttää erityistä opetussuunnitelmaa.

Riippumatta siitä, miten he tekevät sen, Arkansasin kotikouluopiskelijoiden, jotka haluavat mennä korkeakouluun tai saada työtä, on täytettävä valmistumisvaatimukset.

Kotiopetuksen syynä mainittiin testitulokset, koulun ulkopuoliset toiminnot ja sosiaalistaminen14 %vanhemmista.

Arkansasin kotikoulun valmistumisvaatimukset

Arkansasin osavaltiolla ei ole erityistä kotiopetusta koskevaa vaatimusta opiskelijan valmistumiselle. Vanhemmat asettavat valmistumisstandardit lapsensa koulutuksen edistäjinä. Kun opiskelija saavuttaa vanhempien asettamat odotetut virstanpylväät, hän valmistuu.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (14)

Arkansasin kotikoulun tutkintotodistus

Arkansasissa kotiopetetuille opiskelijoille tutkintotodistuksen saaminen voi olla vielä suurempi saavutus. Kotiopetetuilla lapsilla ei ole normaalin kouluaikataulun rakennetta, joten heidän on oltava itsemotivoituneita ja kurinalaisia ​​pärjätäkseen hyvin. Lukion tutkintotodistus on kovan työn ja omistautumisen symboli.

Diplomin ansaitseminen osoittaa, että heillä on kaikki tarvittava tavoitteiden asettamiseen ja niiden saavuttamiseen.

Lisäksi Arkansasin kotioppilaiden tutkintotodistus voi avata uusia mahdollisuuksia, kuten korkeakouluja ja stipendejä.

Kotiopetetuille opiskelijoille lukion tutkinto on tärkeä virstanpylväs tiellä menestykseen.

Kuinka kotiopetettu opiskelija saa tutkintotodistuksen?

Arkansasissa kotiopetetuilla opiskelijoilla on useita vaihtoehtoja ansaita lukion tutkinto. Yleisin vaihtoehto on suorittaa General Education Development (GED) -testi. Ollakseen oikeutettu suorittamaan GED, opiskelijoiden on oltava vähintään 16-vuotiaita, eivätkä he ole kirjoilla julkiseen tai yksityiseen lukioon.

GED-testin läpäisevät opiskelijat saavat lukion vastaavuustodistuksen. Toinen vaihtoehto on suorittaa High School Equivalency Test (HSET).

Arkansas Department of Education ylläpitää HSET:tä, joka on avoin kaikille vähintään 16-vuotiaille opiskelijoille, jotka eivät ole julkisessa tai yksityisessä lukiossa.

Ansaitakseen lukion tutkinnon HSET:n kautta, opiskelijoiden on läpäistävä kaikki viisi kokeen osaa: lukeminen, kirjoittaminen, luonnontieteet, yhteiskuntaopinnot ja matematiikka.

Kolmas vaihtoehto on ilmoittautua lukioon verkossa tai postitse, jonka hallitus hyväksyy.

Monissa verkkokouluissa on ohjelmia vain kotiopetuksen saaville opiskelijoille, ja monilla niistä on joustavat aikataulut kunkin oppilaan tarpeiden mukaan.

Lopuksi jotkut kotiopetetut opiskelijat haluavat ilmoittautua perinteiseen kivijalkakouluun.

Vaikka tämä vaihtoehto ei ehkä ole kaikkien kotiopetettujen opiskelijoiden käytettävissä, se voi olla loistava tapa opiskelijoille saada perinteinen lukiokokemus samalla kun he saavat silti yksilöllistä huomiota ja ohjausta.

Riippumatta siitä, minkä vaihtoehdon valitset, saatavilla on monia resursseja, joiden avulla voit ansaita lukion tutkintotodistuksesi Arkansasissa.

Ennen COVID-19:ää42 %vanhemmista sanoi toivovansa lapsilleen enemmän vapautta harrastaa harrastuksiaan.

Ovatko kotikoulututkinnot voimassa?

Kotiopetusliike on kasvanut tasaisesti viime vuosina, kun yhä useammat vanhemmat päättävät kouluttaa lapsensa kotona. Vaikka kotiopetus voi tarjota useita etuja, siinä on yksi mahdollinen haittapuoli: kotikoulututkinnot eivät välttämättä ole korkeakoulujen tai työnantajien tunnustamia.

Jotkut oppilaitokset voivat vaatia lisätestejä tai kursseja kotiopetetuilta opiskelijoilta, joten opiskelijoiden tulee olla valmiita suorittamaan joitain testejä osoittaakseen akateemisen tasonsa.

Ei ole mitenkään harvinaista, että kotiopetetut lapset ovat akateemisesti edistyneempiä kuin heidän ikätoverinsa, jotka kävivät julkista koulua, joten pitkällä aikavälillä kotiopetetut lapset pystyvät pitämään etunsa.

On kuitenkin tärkeää huomata, että kotikoulututkinnot ovat yleistymässä ja useimpien korkeakoulujen ja työnantajien tulisi hyväksyä ne.

Vastuuvapauslauseke

Vaikka tämän artikkelin tiedot on tutkittu äärimmäisen rehellisesti ja vilpittömästi, tietoja ei voida pitää juridisesti vastuullisena tai niiden ei voida odottaa korvaavan laillisia oikeudellisia neuvoja sinun tilanteessasi.

Miten kotikouluun Arkansasissa: 2023 puolueeton opas (15)

Trina Greenfield, kirjoittaja
SmackDown Media LLC
LinkedIn

Kirjailijasta:
Trina Greenfield, SmackDown Media LLC:n omistaja, on intohimoinen tiedottamisesta niille, jotka harkitsevat koulutusvaihtoehtojaan. Trina on kokenut kirjoittaja, sisällöntuottaja ja verkkosivustojen omistaja, jolla on intohimo puolueettomaan tutkimukseen, lapsille ja aikuisille suunnattuihin koulutusalustoihin sekä kaikkeen perheeseen liittyvään.

Lähteet

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ray Christiansen

Last Updated: 28/11/2023

Views: 5723

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 88% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ray Christiansen

Birthday: 1998-05-04

Address: Apt. 814 34339 Sauer Islands, Hirtheville, GA 02446-8771

Phone: +337636892828

Job: Lead Hospitality Designer

Hobby: Urban exploration, Tai chi, Lockpicking, Fashion, Gunsmithing, Pottery, Geocaching

Introduction: My name is Ray Christiansen, I am a fair, good, cute, gentle, vast, glamorous, excited person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.